Ειδησεογραφικό site

Γκάλοπ της LIFO: Ο Θεοδωράκης είναι ο νικητής του ντιμπέιτ

40

 

Λίγες ώρες μετά τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών που διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών στις επερχόμενες εκλογές, η ηλεκτρονική έκδοση της LIFO -lifo.gr- πραγματοποίησε γκάλοπ με έξι βασικά ερωτήματα προς τους αναγνώστες για την επόμενη ημέρα της «τηλεμαχίας».

Τις εντυπώσεις, σύμφωνα με τη γνώμη των πολιτών, κέρδισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης καθώς στην ερώτηση «Αν για κάποιον πολιτικό αρχηγό η άποψη σας άλλαξε προς το καλύτερο ποιος είναι αυτός;» το 24,86% ψήφισε υπέρ του κ. Θεοδωράκη. Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 20,04%.

Η θετική απήχηση του κ. Θεοδωράκη στο εκλογικό σώμα φαίνεται και από τα αποτελέσματα της ερώτησης «Ποιος πολιτικός σας έκανε την καλύτερη εντύπωση;»,  που δείχνουν ότι το 21,54% ψήφισε τον επικεφαλής του Ποταμιού. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο αναδείχθηκε πρώτος στον εν λόγω ερώτημα καθώς το 29,42% ψήφισε υπέρ του Αλέξη Τσίπρα, ενώ το 21,16% τον πρόεδρο της ΝΔ, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Αντίθετα λιγότερο «προσιτός» προς τους πολίτες αναδεικνύεται ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης καθώς το 22,68% θεωρεί πως είναι ο μεγάλος χαμένος του ντιμπέιτ, ενώ το 21,72% δήλωσε ότι η γνώμη του για το πρόσωπό του πολιτικού άλλαξε προς το χειρότερο.

Αναφορικά με την παρουσία των δημοσιογράφων, ο Αντώνης Σρόιτερ είναι αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις με διαφορά καθώς το 28,36% ψήφισε υπέρ του.

Τα αποτελέσματα του γκάλοπ μέχρι αυτή την ώρα:

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.