Ειδησεογραφικό site

Για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως» οι 4 για τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού

24

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση διώκονται πλέον οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 46χρονου φιλάθλου, Κώστα Κατσούλη.
Σύμφωνα με το cretapost, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου αποφάσισε να μετατρέψει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση στους τέσσερις οπαδούς του Ηροδότου που φαίνεται να είναι οι πρωταγωνιστές της αιματηρής συμπλοκής που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου Κώστα Κατσούλη.
Μέσα στην εβδομάδα οι καταθέσεις
Κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να καταθέσουν τα δύο άτομα που κατονομάστηκαν από το ζευγάρι των φιλάθλων του Εθνικού.
Ο 40χρονος και η 34χρονη κατονόμασαν δύο άτομα ως πρωταγωνιστές των επεισοδίων μετά από φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αστυνομικές αρχές.
Συγκλονιστική μαρτυρία φιλάθλου
Ο 40χρονος Κώστας Πόλης, που επίσης τραυματίστηκε από τους χούλιγκανς, ξέσπασε μπροστά στην κάμερα αποκαλύπτοντας πως ήταν περίπου επτά με οκτώ άτομα που χτυπούσαν τον άτυχο Κώστα Κατσούλη. «Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν να μας σκοτώσουν, είναι δολοφόνοι. Χτυπούσαν τον Κώστα δυνατά με μίσος. Και εμένα το ίδιο. Και με σιδηρογροθιές».

Τα σχόλια είναι κλειστά.