Ειδησεογραφικό site

Γιακουμάτος: Τώρα που θα γίνουν 100 οι δόσεις θα τις δίνουν με… χαρά

38

«Με χαρά» είπε ο Γ. Γιακουμάτος ότι θα αντιμετωπίζουν οι οφειλέτες του δημοσίου από δω και πέρα πλέον τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις τους καθώς θα υπάρξει ρύθμιση η οποία θα προβλέπει διακανονισμό του οφειλόμενου ποσού σε 100 δόσεις, μιλώντας στο Mega.
Μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του Mega, ο Γ. Γιακουμάτος, ερωτώμενος από τον κ.Καμπουράκη για την αδυναμία που έχουν οι πολίτες να αποπληρώσουν τις οφειλές τους προς το δημόσιο, ο Υπ. Ανάπτυξης δήλωσε ότι “τώρα που οι δόσεις που θα γίνουν 100, οι οφειλέτες θα πάνε να πληρώνουν την εφορία με χαρά”.
Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έφερε παράδειγμα την περίπτωση συναδέλφου του ο οποίος αμείβεται με μισθό 1240 ευρώ το μήνα και χρωστά στην εφορία 24,000 ευρώ. Ο κ. Γιακουμάτος δήλωσε ότι πλέον θα είναι πιο εύκολο να αποπληρωθούν οι οφειλές αν για παράδειγμα ο συγκεκριμένος καταβάλει κάθε μήνα και για 100 μήνες τη δόση της τάξεως των 240 ευρώ μέσω της σχετικής ρύθμισης.,
Αντιδρώντας ο δημοσιογράφος, ωστόσο, έκανε λόγο ότι όλα τα παραπάνω που υποστήριξε ο υπουργός θυμίζουν προεκλογική εκστρατεία, με τον Γ. Γιακουμάτο να αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και να καλεί το δημοσιογράφο να αφήσει την “σπέκουλα”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.