Ειδησεογραφικό site

Γιακουμάτος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Αναγκαίο το άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές»

36

«Αναγκαίο το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος.

«Το μη άνοιγμα τους είναι οπισθοδρόμηση για την χώρα…» σημείωσε ο κ. Γιακουμάτος και σε ό,τι αφορά την αμοιβή της Κυριακής, τόνισε: «Ο νόμος είναι ξεκάθαρος καθώς προβλέπει 75% για την υπερεργασίας της Κυριακής και ρεπό την επόμενη ημέρα».

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει πίσω στο άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές τους έτους σημειώνοντας ότι: «Το μέτρο θα εφαρμοστεί ή με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ή με νέο νόμο».

Σημείωσε επίσης ότι οι εκπτώσεις που ξεκίνησαν το Σάββατο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον καταναλωτή, ενώ έχει προαναγγείλει την υπογραφή –την Τετάρτη- υπουργικής απόφασης που θα καθορίζει το πλαίσιο των εκπτώσεων και των προσφορών.

Για τα κόκκινα δάνεια σημείωσε πως: «Ο Νίκος Δένδιας έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για το νομοσχέδιο και δικαιούται να καταθέσει το σχετικό νομοσχέδιο. Ο Κώστας Σκρέκας θα συνεχίσει την διαπραγμάτευση του νομοσχέδιου στη Βουλή.

Τόνισε πως ο νέος υπουργός Ανάπτυξης είναι ένα παραγωγικό μυαλό που θα μεγαλουργήσει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.