Ειδησεογραφικό site

Γεωργιάδης: Τι είδους αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο πρώτη μούρη στο Καβούρι;

44

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εκτίμησε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτικές εντυπώσεις και στόχος του είναι να μπει η χώρα σε παρατεταμένη αστάθεια και σε παρατεταμένη περίοδο.

«Πίσω από το μαρκετίστικο σύνθημα ‘Πρώτη φορά αριστερά’ είναι η Κατσέλη, η Σακοράφα, ο Κουρουμπλής, ο Φωτόπουλος, η ομάδα του Τσοχατζόπουλου’» είπε ο κ. Γεωργιάδης λέγοντας χαρακτηριστικά «Τι είδους αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο πρώτη μούρη στο Καβούρι; Θέλει η κοινωνία Φωτόπουλο, ας πάρει Φωτόπουλο, αλλά να μην γκρινιάζει ότι θα μπούμε στην ίδια χαβούζα που ήμασταν πριν» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τονίζει ότι η οικονομία δεν προχωρά με μία μονοπωλιακή εταιρία, που – όπως συμπλήρωσε – αν και μονοπωλιακή έχει καταφέρει να έχει χρέη.

Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, ένα κράτος δεν χάνει τίποτα όταν ιδιωτικοποιεί μία περιουσία, απλά βρίσκει έναν πιο πρόσφορο τρόπο να αξιοποιήσει την περιουσία αυτή. Μάλιστα, όπως είπε, όταν το κράτος παράγει χρέη, τότε έχει ανάγκη δανειστών και οι δανειστές βάζουν δικούς τους όρους.

«Όσοι ενδιαφέρονται για την εθνική κυριαρχία πρέπει να είναι σφόδρα υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «η πλειοψηφία της κοινωνίας θέλει μεταρρυθμίσεις και να πάμε μπροστά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.