Ειδησεογραφικό site

Γεωργιάδης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Γελάω με τον ΣΥΡΙΖΑ που ανησυχεί για τον τουρισμό»

28

Για πολιτική υποκρισία εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης , μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.  «Αυτό που μου κάνει τη μεγαλύτερη αίσθηση και με  κάνει να χαμογελάω , αυτό το 24ωρο είναι που βλέπω τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ανησυχούν για τον ελληνικό τουρισμό και τη βλάβη που θα μπορούσε να πάθει από το χθεσινό περιστατικό, στην Αθήνα» είπε με ειρωνική διάθεση. «Όσες φορές τους λέμε ότι οι φασαρίες, οι πορείες , οι απεργίες, το κλείσιμο των δρόμων… βλάπτουν τον τουρισμό , βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες ότι δεν μετράει ο τουρισμός αλλά τα δικαιώματα των ανθρώπων» είπε, συμπληρώνοντας ότι «Η εικόνα που έβαλε η χώρα μας στα διεθνή ΜΜΕ ήταν εξαιρετική. Η χώρα έγινε ασφαλέστερη και επωφελείται από αυτό ο τουρισμός».

Δεν πιστεύω να επαναληφθούν δικαστικά λάθη του παρελθόντος, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ , σχετικά με το 18μηνο  ενώ συμφώνησε με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Σταθόπουλο ότι θα έπρεπε να εκδικάζονται νωρίτερα τέτοιες υποθέσεις. Δεν απέκλεισε δε και το ενδεχόμενο κάποιοι δικαστές και ένορκοι να δεχθεί απειλές από τρομοκράτες προκειμένου να εκδώσουν ευνοϊκή  απόφαση σε σχετικές υποθέσεις.

Για την κρίσιμη διαπραγμάτευση  κυβέρνησης-Τρόικας τον Σεπτέμβρη είπε: « Μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα η κυβέρνηση,  εάν παρουσιάσει ένα αξιόπιστο σχέδιο» όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να μειωθούν οι φόροι. Αλλιώς δεν μπορεί να πάρει μπρος η οικονομία. Η δική μου θέση είναι, πως θα το πετύχουμε αυτό με μεγάλη μείωση των δημοσίων δαπανών» Μιλάω για μείωση της σπατάλης στο κράτος όχι για περαιτέρω μείωση σε μισθούς και συντάξεις» ξεκαθάρισε ο κ.Γεωργιάδης.

Για το ζήτημα εκλογής Προέδρους της Δημοκρατίας δήλωσε πως: « Τα γεγονότα του Σεπτέμβρη θα καθορίσουν την εκλογή Προέδρους της Δημοκρατίας το Φεβρουάριο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.