Ειδησεογραφικό site

Άδωνις Γεωργιάδης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Κοινή απόφαση η αντικατάστασή μου από τον Νεράτζη»

44

«Η ΝΔ είναι προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως «όλοι όσοι βρίσκονται στην ενεργό πολιτική πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους».

«Στόχος μας είναι να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να παραμείνει η σταθερότητα στη χώρα. Είναι λογικό να μιλάει κανείς για το απευκταίο σενάριο. Αυτό έκανε και ο κ. Βενιζέλος», σχολίασε αναφερόμενος στο ότι ο Βενιζέλος έθεσε χθες σε εκλογική ετοιμότητα το ΠΑΣΟΚ. «Όσοι προδικάζουν όμως το αποτέλεσμα ως αρνητικό, βιάζονται και θα σκοντάψουν. Εμείς οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε στον ελληνικό λαό, ότι αυτή τη στιγμή εκλογές και αστάθειας θα είναι καταστροφικά για τον τόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Και η Ν.Δ. είναι προετοιμασμένη για εκλογές. Είναι ένα μεγάλο οργανωμένο κόμμα και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη για εκλογές», ενώ όσον αφορά στην προσωπική του προσπάθεια για την επανεκλογή του σημείωσε: «Πάντα κάνω τα ίδια, δεν κάνω κάτι διαφορετικό την προεκλογική περίοδο, πάντα βλέπω κόσμο, πάντα βγαίνω στα κανάλια… ίσως και περισσότερο απ’ ότι πρέπει».
Σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την κατανομή των Κοινοβουλευτικών εκπροσώπων στις συνεδριάσεις της Βουλής, και την αντικατάστασή του από τον κ. Νεράτζη, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε.
«Πράγματι αρχικά είχα οριστεί εγώ, για την συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης, αλλά μετά μαζί με τους υπόλοιπους δύο Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους μοιράσαμε τις αρμοδιότητές μας για τις υπόλοιπες συνεδριάσεις.
Έγινε μια κατανομή σε κοινή συνεννόηση».
Σχετικά με το «εμπάργκο» όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Είναι λογικό οι πολιτικοί μου αντίπαλοι να επιδιώκουν να με βάλουν στη γωνία. Το κατανοώ αυτό. Αλλά δεν κατανοώ τα μέσα τα οποία χρησιμοποιούν. Πού ακούστηκε να απαιτήσουν να μην συμμετέχει σε πάνελ ένα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Άλλο να μην θέλει κάποιος να βγει στο ίδιο πάνελ με κάποιον άλλον κι άλλο να υπάρχει κεντρική πολιτική απόφαση από ένα κόμμα.

Δεν μου λείπει η κάμερα. Και να μειώσω τις εμφανίσεις μου καλό θα μου κάνει».

Τα σχόλια είναι κλειστά.