Ειδησεογραφικό site

Γεννηματά: Να τελειώνουμε με τα ψέματα – ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

18

«Να τελειώνουμε με τα ψέματα και τις άγονες συγκρούσεις», κάλεσε σήμερα τους Έλληνες η Φώφη Γεννηματά, υπογραμμίζοντας ότι η αλήθεια δεν βρίσκεται στο ψέμα, η ελπίδα δεν είναι παραμύθι.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι οι πολίτες δεν ξεχνούν το Ζάππειο 1,2 και 3 της ΝΔ. Δεν ξεχνούν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

«Εκείνη την περίοδο και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έσκιζαν στα λόγια το 1ο μνημόνιο στις πλατείες και στην Βουλή. Όμως στην πραγματικότητα έφεραν με την υπογραφή τους το δεύτερο και το τρίτο μνημόνιο. Τώρα προσπαθούν για μια ακόμα φορά με παραπλανητικά διλήμματα να πολώσουν και να διχάσουν τον Ελληνικό Λαό. Τώρα σκιαμαχούν ως μονομάχοι ενός κακέκτυπου Δικομματισμού διεκδικώντας την πριμοδότηση του εκλογικού νόμου με το bonus των 50 εδρών», επισήμανε η κ. Γεννηματά.

Κάλεσε λοιπόν τους πολίτες να τελειώνουν με τα ψέματα και τις άγονες συγκρούσεις, με τον διχασμό  και  τον λαϊκισμό της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι και τα δύο κόμματα είναι όψεις του ίδιου νομίσματος.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι η η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι εδώ με δημοκρατικό προοδευτικό πρόγραμμα. Η τρίτη δύναμη είναι εδώ με συγκεκριμένο σχέδιο και  ιεραρχημένες αξιόπιστες  λύσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.