Ειδησεογραφικό site

«Γαλάζια πυρά» σε ΣΥΡΙΖΑ: Βλέπουν τον λαό ως πεδίο πειραματισμού

27

Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει τον ελληνικό λαό ως πεδίο πειραματισμού για την ανικανότητα και την ιδεολογική του θολούρα, επισημαίνει μεταξύ άλλων η Νέα Δημοκρατία.

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαβεβαιώνουν ότι θα κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου οι Έλληνες να βρουν την ηρεμία τους, να αισθανθούν ότι η χώρα κυβερνάται υπεύθυνα και όχι από μαθητευόμενους μάγους.

Όπως υπογραμμίζει παράλληλα, αυτοί που προκάλεσαν αυτά τα προβλήματα, συνεχίζουν να ψεύδονται ως προς το αποτέλεσμα της «διαπραγμάτευσής» τους.

Την ώρα, συνεχίζει η Ν.Δ., που έχουν διαλύσει τη χώρα, τη Βουλή και το κόμμα τους, την ώρα που απέτυχαν σε όλους τους τομείς, προσπαθούν να υφαρπάσουν ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού λέγοντας απροκάλυπτα το επόμενο ψέμα: Ότι θα εφαρμόσουν τη συμφωνία… αλλάζοντάς τη!

Λένε δηλαδή, εξηγεί η αξιωματική αντιπολίτευση, ότι, αφού έθαψαν το περίφημο «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» κάτω από ένα βαρύ τρίτο μνημόνιο που οι ίδιοι διαπραγματεύτηκαν, αφού αποδείχθηκαν ανίκανοι να εφαρμόσουν οποιαδήποτε προεκλογική τους δέσμευση και οποιοδήποτε πρόγραμμα, τώρα θα αποκτήσουν ξαφνικά την ικανότητα να εφαρμόζουν τη συμφωνία συγχρόνως με ένα δικής τους έμπνευσης «παράλληλο πρόγραμμα».

«Το παράλληλοι πρόγραμμα που λένε ότι θα ανακοινώσουν είναι προφανώς, έναν ακριβώς χρόνο μετά, η νέα προπαγανδιστική παγίδα, το νέο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Πανικόβλητοι και έντρομοι μπροστά στις ίδιες τους τις αποτυχίες, εξακολουθούν να παραπληροφορούν» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ν.Δ.

Όσον αφορά στην υπηρεσιακή κυβέρνηση, καθιστά σαφές ότι «θα έχουμε λόγο και γνώμη για όλα και θα παρεμβαίνουμε με τρόπο που θα εξασφαλίζει την ομαλή πορεία ως τις εκλογές».

Δεν πρόκειται να τους επιτρέψουμε να διαλύσουν ό,τι έχει απομείνει όρθιο ως την ημέρα που θα αποχωρήσουν, καταλήγει η Ν.Δ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.