Ειδησεογραφικό site

Βύρων Πολύδωρας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Ας βρει η κυβέρνηση τους 179 και τότε… βλέπουμε»

49

«Ας φτάσουν πρώτα στους 179 βουλευτές, ας φτάσουμε στον Μάρτιο, γιατί τότε εγώ βλέπω εκλογές, και τότε βλέπουμε», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο Βύρων Πολύδωρας.

Σύμφωνα με τον κ. Βύρωνα Πολύδωρα: «κακώς είναι θέμα συζήτησης οι 180. Σωστά είπε η κυβέρνηση. Ας φτάσουμε στον Φεβρουάριο και βλέπουμε πως θα είναι τα πράγματα. Μπορεί στο ενδιάμεσο να.. σπάσει το πόδι της.

Γιατί να πιέζεται ο Πολύδωρας; Ας μαζέψουν τους 179 και ύστερα ας απευθυνθούν και σε μένα.

Δεν θεωρώ βέβαια, πιθανόν να με καλέσει ο Σαμαράς στο σπίτι του στη Μουρούζη για να με πείσει. Δεν το βλέπω πιθανόν. Δεν μιλάμε καν με τον Σαμαρά. Αν γίνει κάτι τέτοιο… τότε θα του τα πω».
Σχετικά με τα σενάρια προσέγγισής του από στελέχη της Ν.Δ. ο κ. Βύρων Πολύδωρας σημείωσε: Εγώ δεν θέλω να είμαι δεδομένος για κανέναν!
Με προσκαλούν συχνά στη Ν.Δ. αλλά τους απαντώ, ότι δεν είμαι δεξιός του Σαμαρά. Εγώ πιστεύω σε μια Ν.Δ. που είχε διαφορετικές αξίες.

Το κριτήριό μου δεν είναι η καριέρα μου. Αν πάω στο σπίτι μου δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι. Βουλιάζει ο τόπος όταν οι υπουργοί δουλεύουν μόνο για την επανεκλογή τους. Αυτά είναι κατάπτωση».

Τέλος σχετικά με τα θέματα που πρέπει να απασχολούν την χώρα, ο κ. Πολύδωρας σημείωσε: Η σύγκρουση με την Ευρώπη είναι αναπόφευκτη, ας είμαστε προετοιμασμένοι. Το τρένο πια έχει εκτροχιαστεί. Σπαταλούν λέξεις και φαιά ουσία, για να μας πουν ποια θα είναι η σχέση μας με την τρόικα στο μέλλον. Θα είναι η ίδια ακριβώς. Δεν μας λένε όμως πόσο θα είναι το επιτόκιο. Αν είναι να αυξηθούν τα επιτόκια, τότε να παραμείνουμε στο Μνημόνιο. Είναι η γραμμή της αυστηρής επιτήρησης».

Τα σχόλια είναι κλειστά.