Ειδησεογραφικό site

Βότκα και όμορφες Ρωσίδες τα νέα πυρηνικά της Μόσχας

211

 

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν στην κατοχή τους και χρησιμοποιούν με μεγάλη επιτυχία δύο ισχυρότατα όπλα εκβιασμού ξένων πολιτικών και επιχειρηματιών, ώστε να τους αποσπάσουν κρίσιμες πληροφορίες.

Δεν τους βασανίζουν, ούτε τους δηλητηριάζουν, ούτε ακόμα υποκλέπτουν τις πληροφορίες με την τελευταία λέξη της κατασκοπευτικής τεχνολογίας, αλλά όμορφες κατάσκοποι και η βότκα κάνουν όλη την… δουλειά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην νορβηγική τηλεόραση ο Arne Christian Haugstoyl, επικεφαλής της Αστυνομίας της χώρας, αν κάποιος πιει λίγο παραπάνω και βρεθεί με γυναικεία παρέα που δεν θα έπρεπε, τότε η γυναίκα αυτή μπορεί με τον κατάλληλο χειρισμό να αποσπάσει τις πληροφορίες που θέλει, εκβιάζοντας μετά τον επιχειρηματία.

chapman_1.PNG

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Anna Vasil’yevna Chapman της Ρωσίδας κατοίκου της Νέας Υόρκης, η οποία συνελήφθη το 2010 για υπόθεση κατασκοπίας.

Η απάτη και η vodka δεν είναι καλό να πηγαίνουν μαζί, και όχι μόνο σε ένα επιχειρηματικό ταξίδι στην Ρωσία, αλλά και αλλού. Ειδικά το θέμα της απάτης, μπορεί να καταλήξει σε ιδιαίτερα επικερδές ζήτημα, σημειώνουν ρωσικά μέσα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.