Ειδησεογραφικό site

«Βόμβα» στο Mega: Μετά από 10 χρόνια παραιτήθηκε η Όλγα Τρέμη!

44

Παραιτήθηκε από τις Ειδήσεις του Mega η ´Ολγα Τρέμη, μετά από 10 χρόνια στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας και αφού, επί των ημερών της, το κεντρικό δελτίο του Μεγάλου Καναλιού κυριάρχησε στις Ειδήσεις των 8.

Η παραίτησή της κας Τρέμη (ακριβέστερα: η πρόθεσή της να μην ανανεώσει τη σύμβασή της) ανακοινώθηκε ξαφνικά από την ίδια στη Διεύθυνση και τους φορείς του καναλιού προ ημερών και ενώ δεν έχουν αρχίσει ακόμα οι συζητήσεις για το πρόγραμμα και τις συμφωνίες της νέας σαιζόν.

Η απόφαση της επιτυχημένης και έγκυρης δημοσιογράφου έπεσε ως κεραυνός στο Mega καθώς, με την απουσία της, οι Ειδήσεις μένουν χωρίς αξιόπιστο κεντρικό πρόσωπο και το κανάλι στερείται ένα ακόμα παλαιό και καταξιωμένο στέλεχος του στο νευραλγικό αυτόν τομέα, σε μία εποχή ραγδαίων εξελίξεων.

Σύμφωνα με νεότερη ανάρτηση της ιστοσελίδας iefimerida.gr, “κύκλοι του καναλιού” ανέφεραν πως το Συμβούλιο των μετόχων του Mega δεν δέχεται την παραίτηση της κας Τρέμη. (Το ερώτημα είναι κατά πόσον η δημοσιογράφος θα επιμείνει στην απόφασή της).

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.