Ειδησεογραφικό site

“Βόμβα” Ν.Παππά για Κώστα Καραμανλή: “Διαφωνούμε, αλλά εκπέμπει πολιτικό πολιτισμό”

49

Την εκτίμηση, που υπάρχει σε υψηλά κλιμάκια της Κουμουνδούρου, στο πολιτικό ήθος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, επιβεβαιώνει με τα λεγόμενά του σε συνέντευξη σε κυριακάτικο φύλλο, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Πιο συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τον Κώστα Καραμανλή , ο κ.Παππάς δήλωσε πως ” Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις προηγούμενες κυβερνήσεις είναι γνωστές. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο καθένας χαρακτηρίζεται από τις πολιτικές του θέσεις και από το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που εκπέμπει“.

Το ΕΠΤΑΗΜΕΡΕΣ, που από μηνών είχε επισημάνει την “αμοιβαία” εκτίμηση τόσο του νεαρού ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ στον πολιτικό πολιτισμό που εκπέμπει ο πρώην Πρωθυπουργός, όσο και την καλή “γνώμη” για τον Αλέξη Τσίπρα, που πυκνά συχνά εκφράζει σε συνομιλητές του ο Κώστας Καραμανλής, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πλέον υπάρχει και τακτική επικοινωνία ανάμεσα στους δύο πολιτικούς άνδρες με αφορμή κρίσιμα ζητήματα, κυρίως σε θεσμικό επίπεδο.

Άλλωστε, στενοί συνεργάτες των δύο, δεν παραλείπουν να τονίζουν την “καλή χημεία” μεταξύ τους, που υπήρχε ανέκαθεν στην Βουλή.

Ανοίγματα που θα φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ, στην αυτοδυναμία, προαναγγέλλει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, με συνέντευξή του, στη Real Νews.

Δεν απέκλεισε, παρά τις διαφορές στις θέσεις με τους ΑΝΕΛ, κυβερνητική συνεργασία λέγοντας: “Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ,η κυβέρνηση σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε ενδεχομένως να υποστηριχθεί και από ευρύτερες δυνάμεις”.

Για τον Φ. Κουβέλη αναρωτήθηκε πως, “από τη στιγμή που δηλώνει ενεργός στην πολιτική δεν καταλαβαίνει ποιόν διευκολύνει η συνέχιση της συζήτησης γύρω από το πρόσωπό του για την προεδρία της Δημοκρατίας”.

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.