Ειδησεογραφικό site

«Βόμβα» για εμπλοκή της Γκάνας σε στημένα παιχνίδια

35

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκαλεί το πρωτοσέλιδο της «Daily Telegraph», που κάνει λόγο για συμφωνία της ομοσπονδίας της Γκάνας για στημένα ματς, ακόμα και στο Μουντιάλ!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αγγλική εφημερίδα που συνεργάστηκε με το κανάλι 4 για αυτήν την έρευνα, διαπιστώθηκε πως τόσο διεθνείς παίκτες όσο και μέλη της Ομοσπονδίας έχουν έρθει σε συμφωνία με συγκεκριμένο πρακτορείο στοιχημάτων που διαμορφώνει αποτελέσματα αγώνων. To «deal» έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό και πιθανόν να ισχύει και για τους αγώνες των Γκανέζων στο Μουντιάλ.
Η Telegraph δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Παρουσίασε σε βίντεο μία συνάντηση μεταξύ του μάνατζερ της FIFA,Κρίστοφερ Φόρσαϊτ με μέλος της Ομοσπονδίας της Γκάνας, , Όμπεντ Νκέτια και ενός μυστικού… ερευνητή. Σε αυτό το βίντεο η εφημερίδα υποστηρίζει πως ακούγονται ξεκάθαρα πως υπογράφηκαν συμβόλαια για στημένα ματς που το καθένα κοστίζει 100.000 λίρες.

Το βίντεο όπως και οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις έχουν φτάσει στα αυτιά της FIFA με την παγκόσμια Ομοσπονδία να έχει διατάξει έρευνα για το συμβάν ενώ αναμένεται και συνέντευξη Τύπου.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.