Ειδησεογραφικό site

Βρούτσης: Επιτέλους ξύπνησαν για να διορθώσουν τα λάθη με τους με τις ουρές στο ΙΚΑ

25

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης για τις τεράστιες ουρές ασφαλισμένων σε υποκαταστήματα του ΙΚΑ εξαπέλυσε ο τέος υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

«Επιτέλους ξύπνησαν, για να διορθώσουν τα λάθη τους με τις ατελείωτες ουρές στο ΙΚΑ, όμως, κατόπιν εορτής» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τον τέως υπουργό, «χρειάστηκε μόλις μια πολύ αυστηρή ανακοίνωσή χθες για να αντιληφθεί η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός ότι πρέπει να κινητοποιηθούν, ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος άδικα».

«Μετά τη χθεσινή μου ανακοίνωσή, με την οποία τους υπέδειξα ότι έχουν στα χέρια τους ένα πολύτιμο εργαλείο – με το όνομα ΑΤΛΑΣ – συγκλήθηκε επιτέλους σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας, με καθυστέρηση μιας ολόκληρης εβδομάδας, για την αντιμετώπιση του προβλήματος με τις ατελείωτες ουρές στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, αλλά και για την αξιοποίηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που ήδη υπήρχαν» προσθέτει.

«Γιατί πολύ απλά, όλη αυτή η απίστευτη ταλαιπωρία του κόσμου θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, εάν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας έκανε σωστά τη δουλειά της» καταλήγει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.