Ειδησεογραφικό site

Βροχερός καιρός και την Κυριακή – Βελτίωση από το βράδυ

39

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι το σκηνικό του καιρού για σήμερα Κυριακή στην Αττική με το θερμόμετρο να φτάνει έως του 29 βαθμούς Κελσίου. Από τις βραδινές ώρες αναμένεται βελτίωση του καιρού.

Πιο φθινοπωρινό είναι το σκηνικό στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βορειοανατολική Πελοπόννησο όπου προβλέπονται καταιγίδες κατά τόπου ισχυρές. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο Δευτέρα αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις στα βορειοανατολικά. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά αναμένονται για την υπόλοιπη χώρα, ενώ ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά από το βράδυ της Δευτέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πελάγη τοπικά 5 μποφόρ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.