Ειδησεογραφικό site

Βρετανίδα υιοθέτησε αδέσποτο που την έσωσε

49

Χιλιάδες λίρες ξόδεψε η βρετανίδα Georgia Bradley για να φέρει στην πατρίδα της μία γλυκύτατη αδέσποτη σκυλίτσα, με την οποία «γνωρίστηκε» στην Κρήτη, ώστε να μη χρειαστεί να την αποχωριστεί ποτέ ξανά.

Η νεαρή κοπέλα θεώρησε χρέος της να σώσει το συμπαθές αδέσποτο από μία ζωή γεμάτη ταλαιπωρία και κινδύνους, αφού και η ίδια η σκυλίτσα την είχε «σώσει» από την επίθεση δύο αντρών κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Γεωργιούπολη των Χανίων.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άντρες πλησίασαν την 25χρονη Bradley ενώ εκείνη απολάμβανε τον ήλιο σε μία ερημική παραλία της περιοχής. Της πρότειναν να πάει μαζί τους για ένα ποτό και, όταν εκείνη αρνήθηκε, άρχισαν να γίνονται επιθετικοί. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η κοπέλα πραγματικά βρέθηκε σε απόγνωση, αφού ο ένας από αυτούς την είχε γραπώσει από το χέρι και ο φίλος της, που θα μπορούσε να την προστατέψει, βρισκόταν μακριά σε μία καφετέρια.

Τότε ξαφνικά, σαν από μηχανής θεός, εμφανίστηκε μία μαύρη σκυλίτσα που άρχισε να γαβγίζει άγρια στους δύο άντρες, γλείφοντας το χέρι της κοπέλας. Λόγω του σαματά που προκλήθηκε από την άφιξη του ηρωικού τετράποδου, οι δύο άνδρες αποφάσισαν τελικά να φύγουν αφήνοντας ήσυχη τη Βρετανίδα, η οποία δεν ήξερε πώς να ευχαριστήσει τη νέα της φίλη.

Συγκινημένη από όσα είχαν συμβεί, η νεαρή από τη Βρετανία θέλησε να εξασφαλίσει την «Πέπερ» (όπως η ίδια ονόμασε την σκουρόχρωμη σκυλίτσα) προτού την αφήσει για να γυρίσει στην πατρίδα της. Όταν όμως την πήγε σε ένα τοπικό καταφύγιο αδέσποτων και σε έναν κτηνίατρο, κανείς δεν μπορούσε να την αναλάβει.

Αν και η Bradley επέστρεψε στη Βρετανία την επόμενη μέρα μετά από το συμβάν στην παραλία, δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό της όμορφη σκυλίτσα. Πήρε λοιπόν την απόφαση να επιστρέψει στην Κρήτη για να την «σώσει» με τη σειρά της, παίρνοντάς τη μαζί της για πάντα.

Ωστόσο, η διαδικασία αυτή ήταν περισσότερο περίπλοκη απ’ ό,τι περίμενε και χρειάστηκε ένα ακόμη ταξίδι στην Ελλάδα καθώς και πολλά έξοδα μέχρι η Πέπερ να βρεθεί στο νέο της σπίτι.

Τελικά, όλα πήγαν καλά και η όμορφη σκυλίτσα μένει πλέον στο σπίτι της 25χρονης στο Πλίμουθ, μαζί με τα έξι κουτάβια που γέννησε λίγο μετά από την άφιξή της στη Βρετανία, έχοντας περάσει πρώτα 21 μέρες σε καραντίνα προκειμένου να της επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.