Ειδησεογραφικό site

Βρετανία: Τον άρπαξαν τα κύματα την ώρα που σκόρπιζε τις στάχτες της αδερφής του! (Βίντεο)

67

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η τύχη σε έναν 51χρονο Βρετανό, που το περασμένο Σάββατο σκόρπιζε τις στάχτες της αγαπημένης του αδελφής στην θάλασσα της Κορνουάλης…

Ο 51χρονος Shane Galliers μαζί με άλλους συγγενείς κρατούσε το δοχείο με τις στάχτες της αδελφής του, που είχε αποβιώσει τον  περασμένο Νοέμβριο και βρισκόταν στο λιμάνι, κοντά στο χωριό Tintagel, στη βόρεια Κορνουάλη, με σκοπό να διασκορπίσει το περιεχόμενο στη θάλασσα.

Όμως, οι θυελλώδεις άνεμοι που επικρατούσαν στην περιοχή και η μεγάλη θαλασσοταραχή έγιναν η αφορμή ένα τεράστιο κύμα να αρπάξει τον άτυχο άνδρα και να τον ρίξει στη θάλασσα, καθώς είχε πλησιάσει πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους συγγενείς στην άκρη της παραλίας.

Παρά τις προσπάθειες του γαμπρού του να τον σώσει, αλλά και τις προσπάθειες των ανδρών του Λιμενικού και της Ακτοφυλακής, που τον αναζήτησαν όλο το Σαββατοκύριακο, ο 51χρονος δεν βρέθηκε πουθενά.

Η μητέρα του, Patricia Howells, δήλωσε απελπισμένη, καθώς τον  περασμένο Νοέμβριο έχασε την κόρη της και τώρα έχασε και τον γιο της.

Η ανιψιά του Galliers και κόρη της αδελφής του, Jasmine Bird, δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι BBC, ότι αυτή είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για την οικογένεια. Η ίδια τόνισε ότι τα δύο αδέλφια ήταν πολύ δεμένα και η οικογένεια συνήθιζε να ρίχνει την στάχτη όσων μελών της είχαν αποβιώσει στο συγκεκριμένο σημείο.

Η οικογένεια του Shane Galliers ανέφερε ότι παρόλο που οι αρχές σταμάτησαν να αναζητούν τον 51χρονο άνδρα ελπίζουν ότι οι συνάνθρωποί τους θα εξακολουθήσουν να βοηθούν στις προσπάθειες των συγγενών για τον εντοπισμό του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.