Ειδησεογραφικό site

Βραζιλία: Υπάλληλος καθαριότητας βασάνισε και σκότωσε αδέσποτο! (Φωτό)

61

Ένας Βραζιλιάνος υπάλληλος καθαριότητας απολύθηκε πρόσφατα όταν σκότωσε με φριχτό τρόπο ένα αδέσποτο σκυλάκι μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων του και των περαστικών, που ωστόσο δεν έκαναν τίποτα για να τον εμποδίσουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο 35χρονος Jadson James Franca, ενώ εκτελούσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο, καβάλησε ξαφνικά το πεζοδρόμιο ενός δρόμου της πόλης Πρεζιντέντε Φιγκεϊρέντου και πάτησε με το απορριμματοφόρο του ένα αδέσποτο σκυλάκι.

Έπειτα, ο σαδιστής Βραζιλιάνος κατέβηκε από το όχημα και έδεσε μία αλυσίδα γύρω από το λαιμό του άτυχου ζώου, του οποίου είχαν σπάσει και τα δύο πόδια.

Στη συνέχεια, ο Franca πέταξε το φοβισμένο αδέσποτο στο πίσω μέρος του απορριματοφόρου ώστε ο μηχανισμός που συνθλίβει τα σκουπίδια να το κάνει κομμάτια.

Το συμβάν είδε το φως της δημοσιότητας χάρη στις φωτογραφίες που τράβηξε ένας ντόπιος που παρακολουθούσε από μακριά. Απαντώντας στον σάλο που προκλήθηκε στα τοπικά μέσα, ο δήμαρχος της πόλης Neilson da Cruz  δήλωσε χτες σε μία εφημερίδα ότι ο σαδιστής υπάλληλος απολύθηκε για αυτήν του την πράξη. Επιπλέον, ο δήμος επέβαλε στην εταιρεία καθαρισμού ένα υψηλό πρόστιμο για την αδιαφορία που επέδειξαν οι συνάδελφοι του Franca.

Τα σχόλια είναι κλειστά.