Ειδησεογραφικό site

Βρήκε το θάνατο από τη λεσβία μητέρα της!

45

Το βρετανικό δικαστήριο έκρινε ένοχη μία λεσβία μουσουλμάνα με την κατηγορία ότι, βασάνισε μέχρι θανάτου την 8χρονη κόρη της. Συνεργός στο αποτρόπαιο έγκλημα είναι η ερωμένη της μητέρας-τέρας, η οποία είχε εμμονή με τους βρικόλακες.

Η Πόλι Τσόουντχαρι (Polly Chowdhury) πείσθηκε από τη λεσβία ερωμένη της Κικί Μουντάρ (Kiki Muddar) ότι, η κόρη της Αΐσα Άλι (Ayesha Ali) ήταν δαιμονισμένη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mail Online, η ερωμένη Κικί Μουντάρ στο παρελθόν ήταν γειτόνισσα της Πόλι Τσόουντχαρι και αφού την έπεισε σταδιακά να διαλύσει το γάμο της, στη συνέχεια την έπεισε να σκοτώσει το ίδιο της το παιδί.

Οι ερωμένες υπέβαλλαν το μικρό κορίτσι να κάνει κρύα μπάνια , σέρνωντάς το γυμνό στα πατώματα, την τάιζαν μέχρι να αρρωστήσει ενώ η ίδια μητέρα-τέρας δάγκωνε επανειλημμένα το άτυχο παιδί στη πλάτη, καθώς είχε πεισθεί από την Μουντάρ ότι όσο περισσότερο το κακοποιούσε τόσο οι πόρτες της κολάσεως θα ήταν κλειστές!

Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε πως από τα 56 τραύματα το μοιραίο για το θάνατο του κοριτσιού ήταν ένα χτύπημα στο κεφάλι το οποίο απεβίωσε τον Αυγουστο του 2013.

 

Λεσβία μουσουλμάνα βασάνισε μέχρι θανάτου την κόρη της γιατί ήταν… δαιμονισμένη!

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.