Ειδησεογραφικό site

Βρέθηκε γιάφκα των ληστών του Διστόμου στη Νέα Μάκρη

34

Το κρησφύγετο στο οποίο κρύβονταν οι επικίνδυνοι συνεργοί του Νίκου Μαζιώτη πριν την κινηματογραφική ληστεία του Διστόμου κατάφερε να εντοπίσει η ΕΛ.ΑΣ στην Νέα Μάκρη.

Πρόκειται για ένα σπίτι σε απομακρυσμένο σημείο της περιοχής, το οποίο είχε νοικιάσει ο διαβόητος κακοποιός, Σπύρος Δραβίλας, πριν από περίπου 1,5 χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Καρφάκιας» αναγνωρίσθηκε από τον ιδιοκτήτη όταν του έδειξαν φωτογραφίες οι αστυνομικοί ενώ στη συνέχεια τον καταζητούμενο ληστή αναγνώρισαν και γείτονες. Κατά τις ίδιες πηγές το κρησφύγετο άδειασε αμέσως μετά την ληστεία στο Δίστομο, η οποία πιθανότατα σχεδιάστηκε σε αυτόν ακριβώς το χώρο από τους ποινικούς Σπύρο Δραβίλα, Γιώργο Πετρακάκο, Σπύρο Χριστοδούλου και άλλους συνεργούς τους.

Όπως τονίζουν, κάτοικοι της περιοχής ο Δραβίλας δεν ήταν και ιδιαίτερα κοινωνικός. Τα παράθυρα του σπιτιού ήταν συνέχεια και κλειστά και το μόνο που μαρτυρούσε ότι έμεναν άνθρωποι εκεί ήταν ένα σκυλί που είχαν στην αυλή.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχει ήδη συλλεχθεί γενετικό υλικό και έχει ταυτοποιηθεί με το DNA που βρέθηκε στο σκάφος και ήταν του Δραβίλα. Επίσης, ταυτοποιήθηκε με υλικό που είχε βρεθεί σε αυτοκίνητο – γιάφκα και είχε εγκαταλείψει στην Βάρη το 2007.

Τα σχόλια είναι κλειστά.