Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Δεν υπάρχει βραχυκύκλωμα στην κυβέρνηση-Τα προαπαιτούμενα θα τηρηθούν και για τη ΔΕΗ

29


«Δεν υπάρχει βραχυκύκλωμα στην κυβέρνηση για τη «διάσπαση» της ΔΕΗ, τα προαπαιτούμενα θα τηρηθούν», ξεκαθάρισε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Success Story  η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του Ευάγγελος Βενιζέλος, ξέρουν πως τα προαπαιτούμενα πρέπει να τηρηθούν, αλλά και πως «επειδή στην Ελλάδα, οι κυβερνήσεις συνεργασίας δεν είναι πολύ διαδεδομένες απλά συζητάμε περισσότερο από ότι συζητούν στο εξωτερικό».

Η κ. Βούλτεψη ανέφερε επίσης πως «στόχος της κυβέρνησης είναι η ελάφρυνση των βαρών των πολιτών στο πλαίσιο όμως του προγράμματος».

Σε ότι αφορά τις έμμεσες καταγγελίες του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ότι παρακολουθείται το τηλέφωνό του, είπε πως «από καταβολής κόσμου δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν γίνονται παρακολουθήσεις», ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από την φράση Σκουρλέτη ότι … οι αντίπαλοι μας είναι αδίστακτοι.

Ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή να μην παρακολουθείται το τηλέφωνο κανενός πολίτη, ή πολιτικού.

Τέλος σε ότι αφορά τους ανεξάρτητους βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε πως αυτοί… θα ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Εμφανίστηκε ωστόσο αισιόδοξη ότι θα υπάρξει ικανός αριθμός βουλευτών για την εκλογή ΠτΔ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.