Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Ο Λαζαρίδης δεν είναι κομματικός εκπρόσωπος»

34

Με τους δημοσιογράφους τα έβαλε και πάλι η Σοφία Βούλτεψη με αφορμή τις χθεσινές διαρροές για το σενάριο περί παραίτησής της από την θέση της Κυβερνητικής εκπροσώπου.
Η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ του Νίκου Ευαγγελάτου, υπογράμμισε ότι χθες επιχειρήθηκε να ευτελιστεί μια κρίσιμη διαδικασία διαπραγμάτευσης με φήμες και ψεύδη.
«Στην Ελλάδα έχουμε σοβαρές εξελίξεις αλλά έχουμε φτάσει να κάνουμε είδηση. Υπάρχουν άνθρωποι που υποδύονται τους δημοσιογράφους που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους και έχουν γίνει τιμητές των πάντων και βγάζουν χολή.
Δεν μιλάω για το σύνολο του Τύπου, αλλά για μια παραδημοσιογραφία, ανώνυμη που θα πρέπει να αποδομηθεί στα μάτια του λαού. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αυτός που πετάει μια ανάρτηση στο διαδίκτυο χωρίς το όνομά του, δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος».
Για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στην χθεσινή σύσκεψη του υπουργείου Οικονομικών με την τρόικα, εξαιτίας της παρουσίας του κ. Χρύσανθου Λαζαρίδη, η ίδια εκτίμηση ότι είναι παραπολιτικό και σχολίασε απλά: «Προσπαθούν κάποιοι να δείξουν ότι υπάρχει διαφωνία και προβλήματα. Υπάρχει αγαστή συνεργασία και επικοινωνία με όλους στην κυβέρνηση».
Για την δήλωση του κ. Χαρδούβελη ότι δεν θέλει κομματικούς στην συνεδρίαση η κ. Βούλτεψη σημείωσε ότι «ο κ. Λαζαρίδης δεν είναι εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, είναι στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού και μέσα στο κεφάλι του έχει τα μαθηματικά του χρέους. Ό,τι γίνεται δεν γίνεται επειδή το θέλει μόνο ο Πρωθυπουργός, αλλά και ο αντιπρόεδρος της χώρας»

Τα σχόλια είναι κλειστά.