Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Σκουρλέτης και Παππάς έριξαν δηλητήριο και τώρα εμφανίζονται ως ανύποπτοι

38

Για ανεύθυνη στάση εγκαλεί η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Με αφορμή την κατάθεση των κ.κ. Πάνου Σκουρλέτη και Νίκου Παππά στον εισαγγελέα Εφετών, για την υπόθεση με τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών, η κυρία Βούλτεψη σχολίασε: «Μέχρι χθες, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι η κυβέρνηση επιδίδεται σε «σαφάρι εξαγοράς υποστήριξης ψήφων και εξαγοράς συνειδήσεων», ο κ. Παπαδημούλης δήλωνε επί λέξει «όσες εξαγορές ή προσπάθειες εξαγορών και να επιχειρήσει ο κ. Σαμαράς, μαζί με το ταίρι του τον κ. Βενιζέλο δεν έχουν τους 180 βουλευτές» και ο κ. Κωνσταντόπουλος μιλούσε ευθέως για «πιέσεις με παροχές και ανταλλάγματα» και «εκτροπή με χρηματισμό βουλευτών»».

«Σήμερα» συνέχισε η κυρία Βούλτεψη, «κατά την επίσκεψή τους στον εισαγγελέα, ο κ. Παππάς και ο κ. Σκουρλέτης ούτε είδαν ούτε ξέρουν ούτε άκουσαν τίποτα. Αφού έριξαν το δηλητήριό τους, για να εκβιάσουν πολιτικά τους βουλευτές και να αναστατώσουν τις αγορές, σήμερα εμφανίζονται, απλώς, ως ανύποπτοι».

«Όμως, οι αγορές και παρακολουθούν και γνωρίζουν τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ερμηνεύουν με τον τρόπο που παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες τόσο την πολιτική ανωμαλία που επιδιώκουν, όσο και τις επίσημες δηλώσεις των τελευταίων ωρών του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του ότι «δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε καμία συμφωνία της χώρας», «όταν μιλάμε για αγορές εννοούμε κυρίως κερδοσκοπικά συμφέροντα, είναι κάτι σαν να λέμε διεθνείς ενώσεις απατεώνων» ή  «εμείς δεν βασιζόμαστε στις αγορές, ούτε θα δανειζόμαστε από τις αγορές»» συμπλήρωσε.

«Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον δρόμο του κ. Τσίπρα και του κόμματός του. Με ενότητα, σταθερότητα και την αποφασιστική στήριξη των Ευρωπαίων εταίρων μας, οδηγεί  με ασφάλεια τη χώρα στην έξοδο από την κρίση» κατέληξε η κυρία Βούλτεψη.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, εξερχόμενος από το εισαγγελικό γραφείο, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη να κάνει το έργο της χωρίς παρεμβάσεις από οποιονδήποτε. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το έργο της Δικαιοσύνης. Οι υποκριτικές κραυγές, η κινδυνολογία και η προσπάθεια της κυβέρνησης για αντιστροφή της πραγματικότητας έχει ως στόχο να συγκαλύψει το φιάσκο, που έχει υποστεί από τη δήθεν απομάκρυνση από το Μνημόνιο και το ΔΝΤ. Στο λάκκο που σκάβει η κυβέρνηση θα πέσει η ίδια. Τώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση, η οποία θα μας βγάλει από την κρίση».

Τα σχόλια είναι κλειστά.