Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Πιστωτικό γεγονός αν πάμε σε πρόωρες εκλογές – Αντιδρά το ΠΑΣΟΚ

41

Για προειδοποιήσεις που έχει λάβει η κυβέρνηση ότι αν η χώρα πάει σε εκλογές θα βρεθεί σε πιστωτικό γεγονός, δηλαδή σε χρεοκοπία, έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

«Πρέπει όλοι οι βουλευτές να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για αυτά τα οποία συζητούν. Η χώρα ξαναβρέθηκε δυστυχώς στην κόψη του ξυραφιού. Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός», τόνισε, μιλώντας στο Mega η κυβερνητική εκπρόσωπος επικαλούμενη την έκθεση του οίκου Moody’s για την ελληνική οικονομία.

Άμεση ήταν η αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να χαρακτηρίζει τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου από απρόσεκτη έως επικίνδυνη.

«Ως κ. Βούλτεψη μπορεί να λέει ότι θέλει, ως Κυβερνητική Εκπρόσωπος, όμως, η δήλωση αυτή είναι από απρόσεκτη έως επικίνδυνη και καλό θα ήταν το επόμενο διάστημα να είμαστε πολύ προσεκτικοί, διότι είναι μία περίοδος σημαντική για τη χώρα και πρέπει σε αυτή την περίοδο όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Τα σχόλια είναι κλειστά.