Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας προκαλεί φόβο στη χώρα και αβεβαιότητα στο εξωτερικό

35

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο, στη σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, η κυρία Βούλτεψη είπε ότι ο κ. Τσίπρας προκαλεί φόβο στη χώρα και αβεβαιότητα στο εξωτερικό

«Ο φόβος και η αβεβαιότητα έχουν μόνο ένα όνομα: Το όνομα αυτού που εμπνέει φόβο και αβεβαιότητα και δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Προκαλούν φόβο στη χώρα και αβεβαιότητα στο εξωτερικό. Δεν μετρούν όσα προτείνουν,  και όταν τα μετρούν τους βγαίνουν λειψά».

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να μετρήσουν όχι μόνο τις συνέπειες των επιλογών τους, αλλά ούτε καν τους βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ όπως σημείωσε, η πραγματική ανησυχία και ο πραγματικός φόβος, «είναι να επιστρέψει η χώρα στα χρέη, στα ελλείμματα, στην αδυναμία δανεισμού, δηλαδή στα μνημόνια».

«Ο μόνος πραγματικός φόβος είναι η επιστροφή στα μνημόνια», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως είναι το μόνο που εγγυάται ο κ. Τσίπρας, ο οποίος -όπως τόνισε- «μιλώντας σήμερα στους συμμάχους του στην Ευρώπη, επιτέθηκε για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, στέλνοντας ξανά μηνύματα πολιτικής αστάθειας και δυσφήμησης της χώρας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.