Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία

44

Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, κάνοντας λόγο για κρυφή ατζέντα για τη φορολογία και προαναγγέλοντας ότι «ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη ΔΕΘ θα βάλει και νέους σταθμούς στον οδικό χάρτη που έχει χαράξει η κυβέρνηση, για να βγει η χώρα από την κρίση».

«Η κυβέρνηση τηρεί τις δεσμεύσεις της», είπε η κυρία Βούλτεψη, μιλώντας στους ραδιοσταθμούς «Αθήνα 9,84» και «Αλφα 9,89» και πρόσθεσε: «Δεν υποσχόμαστε αυτά που δεν μπορούμε να κάνουμε».

Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για την ονοματολογία σχετικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία, όπως είπε, έχει στόχο να κρύψει την κρυφή ατζέντα, που έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη φορολογία.

«Είναι πολύ ενοχλητικό να ακούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ περίπου να λέει ότι δεν θα πληρώνεται κανένας φόρος και ότι θα πληρώνουν μόνο οι πλούσιοι, γιατί έτσι εξαπατά τους πολίτες. Έχουμε μία ομοβροντία υποσχέσεων ενόψει της ΔΕΘ, αλλά τίποτα συγκεκριμένο. Στο θέμα της φορολόγησης πιστεύουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα… Από τους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ακούσει τα πάντα – ότι θα φορολογηθεί η μεγάλη ακίνητη περιουσία, ότι θα φορολογηθεί η πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία, ότι θα πληρώνουν μόνο οι έχοντες, χωρίς ποτέ να μας προσδιορίζει αριθμό «εχόντων» και ύψους «συνολικού πλούτου», που πρέπει να φορολογείται», ανέφερε η εκπρόσωπος.

Τέλος, η κυρία Βούλτεψη είπε ότι «με λίγα λόγια, βρίσκουν τον λαό εκεί που πονάει, του λένε ότι δεν θα πληρώνει φόρους και προσπαθούν να τον εξαπατήσουν».

Τα σχόλια είναι κλειστά.