Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Κανείς δεν πιστεύει ότι ο Στύλιος εννοούσε αυτό που είπε

40

Ως μια ατυχή στιγμή χαρακτήρισε το περιστατικό που σημειώθηκε χθες μέσα στη Βουλή μεταξύ του Γιώργου Στύλιου και της Λιάνας Κανέλλη η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η κ. Βούλτεψη ανέφερε: «Δεν πιστεύει κανείς ότι ο κ. Στύλιος εννοούσε αυτό που είπε. Κανείς δεν πιστεύει αυτή τη στιγμή ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος πιστεύει στο ναζισμό», επισήμανε ενώ χαρακτηρισε ακαριαία την αντίδραση του Πρωθυπουργού. «Ήταν άμεση η αντίδρασή του και ζήτησε την παραίτηση του κ. Στύλιου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη χθεσινή συζήτηση στο Eurogroup, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος τόνισε ότι ο κ. Ντάισελμπλουμ ήταν σαφής και, όπως είπε, έλαβαν τη διαβεβαίωση απ’ αυτόν ότι, όταν η Ελλάδα ολοκληρώσει το πρόγραμμά της και θελήσει υποστήριξη, τότε υπάρχει βούληση από την πλευρά της Ευρωζώνης να βοηθήσει. «Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψουμε ξανά στα χρέη και τα ελλείμματα. Αυτό που υπόσχεται η αξιωματική αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η επιστροφή στα χρέη και τα ελλείμματα, δηλαδή σε χειρότερα μνημόνια», υπογράμμισε.

Η κ. Βούλτεψη αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του κ. Σαμαρά στην Κύπρο, διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ τα εθνικά θέματα για κομματικά συμφέροντα, «ας ησυχάσει ο κ. Ήσυχος». «Το κόμμα του έχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει, για να φτιάξει πρόγραμμα εξωτερικής πολιτικής στο σημερινό περιβάλλον», σημείωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.