Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Θα είχε ενδιαφέρον ο ΣΥΡΙΖΑ να καθοδηγεί την ΕΥΠ μεταξύ κουκουλοφόρων

31

«Ο κ. Τσίπρας ανέπτυξε σήμερα το “όραμά” του για την ΕΥΠ. Επανέλαβε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που συστηματικά αμφισβητεί τη δημοκρατική νομιμοποίηση της Υπηρεσίας, υποσχόμενος ότι θα την… εκδημοκρατίσει!», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη συνδικαλιστική ηγεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).

«Η άποψή τους γνωστή και διακηρυγμένη: “Πρέπει να απαγορευτεί η παρουσία μυστικών αστυνομικών σε διαδηλώσεις και συλλαλητήριᨔ», τόνισε, προσθέτοντας πως: «Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε τον αντιεξουσιαστικό ΣΥΡΙΖΑ να καθοδηγεί την ΕΥΠ μεταξύ των κουκουλοφόρων. Ευτυχώς, αυτό είναι ένα… αστυνομικό μυθιστόρημα που δεν θα δούμε ποτέ!»

«Παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού, ένα ακόμη πολύ επικίνδυνο κεφάλαιο της κρυφής ατζέντας Τσίπρα. Παραμονή των συνδικαλιστικών εκλογών στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, ο κ. Τσίπρας μοίρασε ξανά υποσχέσεις και εξυπηρέτησε δικά του μικροκομματικά συμφέροντα, πατώντας πάνω σ’ αυτή τη νευραλγική για τα εθνικά συμφέροντα υπηρεσία», κατέληξε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.