Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: «Η κυβέρνηση και διαπραγματεύεται και κρατά τη χώρα σε ένα βιώσιμο επίπεδο»

54

«Δεν συζητούμε για μονομερείς ενέργειες, τους λεονταρισμούς και τις μαγκιές τις έχουμε δει, με τελευταίο παράδειγμα την Αργεντινή» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση και διαπραγματεύεται και κρατά τη χώρα σε ένα βιώσιμο επίπεδο και παράλληλα επιχειρεί να την βγάλει από την κρίση».

Η κ. Βούλτεψη μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε επίσης ότι «διάφοροι πατριώτες και άκαμπτοι που ζούσαν με δανειακά, κυρίως στην πολιτική ζωή τους, καλλιεργούν εντυπώσεις στο λαό ότι δεν συμβαίνει τίποτα στη χώρα».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι οι θεσμικοί μας εταίροι έχουν αναγνωρίσει τις προσπάθειες της χώρας και όλες οι ενέργειες μας γίνονται σε συνεννόηση μαζί τους.

Προσέθεσε ότι οι επαφές στο Παρίσι δεν είναι μόνο τεχνικές αλλά και ουσιαστικές, καθώς τίθενται επί τάπητος σημαντικές μεταρρυθμίσεις.

«Διάφοροι πατριώτες και άκαμπτοι που ζούσαν με δανειακά, κυρίως στην πολιτική ζωή τους, καλλιεργούν εντυπώσεις στο λαό ότι δεν συμβαίνει τίποτα στη χώρα», τόνισε.

Στρέφοντας το βλέμμα στη διήμερη Σύνοδο του NATO, η οποία αρχίζει σήμερα Πέμπτη στην Ουαλία, σημείωσε πως ο Αντώνης Σαμαράς είναι καλά προετοιμασμένος και θα θέσει όλα τα θέματα ελληνικού και κυπριακού ενδιαφέροντος.

Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ, σχολίασε ότι τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα δεν αποτελούν πολιτικό γεγονός.

Για την Προεδρία της Δημοκρατίας, σημείωσε ότι δεν υπάρχει διχασμός στην Κ.Ο. της ΝΔ για την ονοματολογία, ενώ για τη ΔΗΜΑΡ ανέφερε ότι κακώς έφυγε από την κυβέρνηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.