Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Ντροπή σε όποιον συζητά για εκλογές-Δεν υπήρξαν νικητές και ηττημένοι στο θέμα της ΔΕΗ

43

«Ντροπή σε όποιον συζητά για εκλογές, θα έπρεπε να τον παίρνουμε με τα λεμόνια» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη σε σενάρια εκλογών κι αφήνοντας, με τον τρόπο αυτό, αιχμές για γαλάζια στελέχη και βουλευτές.

Μιλώντας στο Παραπολιτικά 90,1 και στους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο, η κ. Βούλτεψη ερωτηθείσα για το εάν η κυβέρνηση θα συζητήσει με την τρόικα που φτάνει την Τετάρτη το ενδεχόμενο απολύσεων απάντησε πως θα συζητηθεί ότι υπάρχει στο πρόγραμμα.

Αναφερόμενη στη ΔΕΗ είπε πως «δεν υπήρξαν νικητές και ηττημένοι» μετά τη δικαστική απόφαση, την επιστράτευση και το τέλος των κινητοποιήσεων που αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ.

«Έπρεπε να εφαρμοστούν οι νόμοι, γι’ αυτό όταν είχαμε στα χέρια μας τη δικαστική απόφαση, έπρεπε να κάνουμε και κάναμε αυτό που όφειλε να κάνει μια κυβέρνηση» πρόσθεσε.

Σημείωσε επίσης πως ο καιρός του «κατεβάζω το διακόπτη και τα παντελόνια» έχουν τελειώσει.

Η ΔΕΗ δεν έχει έσοδα

Νωρίτερα  η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, είχε χαρακτηρίσει «καταδικασμένη» τη ΔΕΗ υποστηρίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση δεν έχει καθόλου έσοδα.

«Όταν μία επιχείρηση δεν έχει κεφάλαια για να κάνει εκσυγχρονισμό, να αναπτύξει τις υποδομές της και να βρει χρήματα, τότε δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Βούλτεψη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

«Λεφτά δεν υπάρχουν», τόνισε πάντως η κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι «πάντα διαπραγματευόμαστε με την τρόικα». Η κ. Βούλτεψη ανέφερε ότι μετά τις αλλαγές με το μισθό των δικαστικών υπαλλήλων αλλά και τις αλλαγές στο θέμα των ένστολων, θα τεθούν στο τραπέζι και ρυθμίσεις για άλλους κλάδους όπως οι συνταξιούχοι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.