Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Δεν μπορούν να είναι οι καθαρίστριες κρατικοί υπάλληλοι

54

Μία μέρα μετά τη μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα που έδωσε για τις καθαρίστριες η Χαρούλα Αλεξίου, η κυβερνητική εκπρόσωπος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, δηλώνει: «Δεν μπορούν να είναι οι καθαρίστριες κρατικοί υπάλληλοι». Και προσθέτει: «Είμαστε όλοι καθαρίστριες αλλά δε μπορούμε να είμαστε κρατικοί υπάλληλοι».

Η κ. Βούλτεψη, ερωτηθείσα για τον αγώνα που δίνουν οι καθαρίστριες εδώ και αρκετό καιρό έξω από το υπουργείο Οικονομικών και όχι μόνο, είπε ότι «υπάρχουν επαγγέλματα που δεν μπορούν να επιβαρύνουν το κράτος». Και τόνισε: «Θεωρώ ύβρη να ασχολούμαστε με το θέμα των καθαριστριών όταν έχουμε 1,5 εκατ. ανέργους».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ακόμη ότι δε βάζει στο ίδιο «τσουβάλι» τους αστυνομικούς και άλλους εργαζόμενους που είναι στον ιδιωτικό τομέα με τις καθαρίστριες και πρόσθεσε: «Οι δικαστικές αποφάσεις για τους ενστόλους θα εφαρμοστούν».

Η κ. Βούλτεψη αναφέρθηκε και στην τρόικα αλλά και στην απόφαση του Δημήτρη Αβραμόπουλου να μετακομίσει στις Βρυξέλλες. «Η τρόικα δεν θα κάνει πλέον έλεγχο αλλά αξιολόγηση στις αλλαγές της ελληνικής οικονομίας», είπε και για το θέμα της απόφασης του υπουργού Εθνικής Αμύνης σημείωσε: «Στείλαμε ένα στέλεχος πρώτης γραμμής στην Ευρώπη και προσδοκούμε σε ένα καλό χαρτοφυλάκιο», είπε η κ. Βούλτεψη. Και τόνισε: «Πιστεύω ότι οι εκλογές είναι συλλογική προσπάθεια». Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ακόμη ότι δε γνωρίζει πότε θα γίνει η αλλαγή του αλλά όπως είπε, πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.