Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: «Αμφισβητώ πλήρως» τη δημοσκόπηση που δείχνει 11% μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ

38

Τη διατύπωση ότι «αμφισβητεί πλήρως» τα ευρήματα της δημοσκόποησης χρησιμοποίησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη για να σχολιάσει την έρευνα της Public Issue για την «Εφημερίδα των Συντακτών». Όπως χαρακτηριστικά είπε σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ: «Τι αποφασίζει να δίνει η κάθε εταιρεία είναι δικό της θέμα, το αμφισβητώ πλήρως».

Mε αφορμή τις αποστάσεις Ντινόπουλου από τους χειρισμούς Μητσοτάκη για τα πλαστά δικαιολογητικά και τις συμβάσεις υπάλληλων στους ΟΤΑ, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη τόνισε ότι «η κυβέρνηση είναι ενιαία και θα πάει να αντλήσει χρήματα από τις αγορές με τον δρόμο που έχει χαράξει και τον νόμο του εξορθολογισμού, της βεβαιότητας ότι δεν θα παράγουμε νέα ελλείμματα και της απόλυτης νομιμότητας» και δήλωσε ότι «πρέπει να αρχίσουμε να ξεχωρίσουμε την νομιμότητα από την παρανομία».

Σε ερώτηση για τον αν η ΝΔ είναι η μόνη δημοκρατική παράταξη – αναφορά του Αντ. Σαμαρά στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια του κόμματος που ενόχλησε το ΠΑΣΟΚ – η Σοφία Βούλτεψη σημείωσε ότι «δεν είναι η μόνη αλλά μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή της δημοκρατίας στην πατρίδα μας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.