Ειδησεογραφικό site

«Βουτιά» θανάτου στο Ρέθυμνο για 25χρονο οδηγό

38

«Βουτιά» θανάτου, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, πραγματοποίησε αργά το βράδυ της Πέμπτης ένα ΙΧ αυτοκίνητο, τύπου Smart, με οδηγό έναν 25χρονο Ρεθυμνιώτη, σε γκρεμό βάθους περίπου 50 μέτρων, στην περιοχή των Τριών Μοναστηριών, στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός, με κατεύθυνση το Ρέθυμνο, σε μια επικίνδυνη στροφή  ξέφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε στο γκρεμό.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από θαμώνες παρακείμενης ταβέρνα, που ειδοποίησαντις αρχές. ‘Αμεσα στήθηκε επιχείρηση, με τη συμμετοχή ισχυρής δύναμης της Πυροσβεστικής, άνδρες της αστυνομίας, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το σκοτάδι που επικρατούσε αλλά και το δύσβατο του σημείου έκαναν ιδιαίτερα δύσκολο το έργο των διασωστών, που ωστόσο κατάφεραν να εντοπίσουν δυστυχώς νεκρό τον άτυχο νέο, ο οποίος είχε «πεταχτεί» έξω από το όχημά του.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα, καθώς δεν ήταν σαφές αν στο αυτοκίνητο επέβαινε και άλλο άτομο, ευτυχώς όμως οι φόβοι αυτοί δεν επαληθεύτηκαν. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε περίπουμισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ενώ η σορός του 25χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγή: wwww.cretalive.gr 

Τα σχόλια είναι κλειστά.