Ειδησεογραφικό site

Βορίδης: Επικοινωνιακό νταβαντούρι το δημοψήφισμα

34

Την άποψη ότι συνάθροιση των ψήφων μπορεί να υπάρξει μόνο εφόσον είναι ταυτόσημα τα αιτήματα των κομμάτων ως προς τον προσδιορισμό του περιεχομένου του δημοψηφίσματος, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης.

Όπως είπε στην τηλεόραση του MEGA, δεν είναι «καθόλου βέβαιος» πως θα υπάρξει τέτοιο κοινό αίτημα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ» καθώς «ακούγεται» ότι εκτός από διαφορετικό σκεπτικό, τα κόμματα θα θέσουν και διαφορετικό αίτημα.

Έφερε ως παράδειγμα μάλιστα τη ΔΗΜΑΡ, η οποία όπως τόνισε, δεν θέτει συνολικό ζήτημα ιδιωτικοποιήσεων, αλλά διαφωνεί με τη διαδικασία που ακολουθείται στη συγκεκριμένη περίπτωση της ΔΕΗ.

«Πολύ φασαρία για το τίποτα» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, σημειώνοντας ότι ακόμα και εφόσον γινόταν συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, θα καταψηφιζόταν το αίτημα για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, καθώς απαιτούνται 180 ψήφοι.

«Είναι ένα επικοινωνιακό νταβαντούρι ακόμα, από αυτά που μας έχει συνηθίσει η αξιωματική αντιπολίτευση», τόνισε ο κ. Βορίδης ενώ πρόσθεσε πως «δε μπορεί να σταματήσει» ο συγκεκριμένος τρόπος ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.