Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Ρεσιτάλ δύναμης από τον Ντόναλντ Τραμπ – Έδιωξε δημοσιογράφο από συνέντευξη Τύπου

33

 

Ρεσιτάλ δύναμης με σκοπό να δείξει «ποιος είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι» έδωσε πριν από μερικές ώρες ο δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το προεκλογικό του πρόγραμμα, πέταξε… έξω -με τη βοήθεια της ασφάλειάς του- έναν καταξιωμένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή της «Univision», ενός εκ των μεγαλύτερων τηλεοπτικών ομίλων στη Λατινική Αμερική.

Ο δημοσιογράφος Χόρχε Ράμος θέλησε να πάρει πρώτος το λόγο στη συνέντευξη Τύπου, δίχως όμως να του τον έχει δώσει ο 69χρονος Τραμπ. Και τότε, «άναψαν τα αίματα». Φανερά ενοχλημένος ο Ρεπουμπλικάνος πολιτικός, έκανε στην αρχή πως δεν τον άκουγε, ωστόσο, στη συνέχεια έδωσε το λόγο σε άλλους δημοσιογράφους που ήθελαν να του κάνουν ερωτήσεις. Στο τέλος, λοιπόν, ζήτησε από την ασφάλεια να βγάλει έξω από την αίθουσα τον Ράμος.

Ο γκριζομάλλης δημοσιογράφος ήταν εκείνος που την… πλήρωσε για την απόφαση του καναλιού «Univision» να μην μεταδώσει τους διαγωνισμούς «Μiss USA» και «Miss Universe», τα δικαιώματα των οποίων έχουν εταιρείες του Τραμπ. Και αφού ο δημοσιογράφος ξαφνικά πήρε το λόγο κι άρχισε να κάνει ερωτήσεις στον Τραμπ για το «καυτό» θέμα των μεταναστών, ο Τραμπ πήρε το «αίμα» του πίσω, ζητώντας από την ασφάλειά του να τον βγάλει έξω από την αίθουσα.

Κι ενώ ο Ράμος αποχωρούσε από την αίθουσα, συνέχισε να κάνει ερωτήσεις στον Τραμπ, ο οποίος, σε έντονο ύφος, του είπε: «Δεν σας έδωσα το λόγο, γυρίστε πίσω στη Univision».
Όταν ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ρωτήθηκε από άλλους δημοσιογράφους για το περιστατικό, τόνισε πως δεν πρόκειται για κάτι προσωπικό.

«Δεν με ενοχλεί εάν επιστρέψει στην αίθουσα», είπε ο Τραμπ αφού πρώτα όμως είχε απαλλαχθεί από την παρουσία του.

«Προφανώς είναι ένα πολύ συναισθηματικό άτομο», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Politico»την περασμένη εβδομάδα , ο δημοσιογράφος της Univision είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα παραβρεθεί στην εκδήλωση του Τραμπ. Το κανάλι στο οποίο εργάζεται, όπως γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, είχε ζητήσει από τον Ράμος να «παγώσει» τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.