Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Επίδοξοι κλέφτες… μετανοούν

51

 

Δύο επίδοξοι ληστές τα βρήκαν σκούρα την περασμένη Τρίτη όταν προσπάθησαν να κλέψουν το κινητό τηλέφωνο μίας γυναίκας στην Ακαϊλάντια της Βραζιλίας. Ο λόγος; Το υποψήφιο θύμα τους ήταν γνώστης μεικτών πολεμικών τεχνών (MMΑ), ενός αθλήματος που συνδυάζει λαβές και κινήσεις από πυγμαχία, πάλη, kick boxing και τζούντο που μπορούν να ακινητοποιήσουν τον επιτιθέμενο ή να του προκαλέσουν ανείπωτο πόνο.

Όπως δήλωσε η Monique Bastos στον ιστότοπο MMAFighting.com, οι δύο άνδρες – που επέβαιναν σε μία μοτοσικλέτα – της επιτέθηκαν καθώς πήγαινε στην προπόνησή της, παρέα με δύο φίλους της.

«Πήγαν να μου αρπάξουν το κινητό και εγώ αντιστάθηκα. Τότε πρόσεξα ότι δεν ήταν οπλισμένοι. Όταν προσπάθησαν μου ξεφύγουν σήκωσα την πίσω ρόδα της μηχανής και έπεσαν στο έδαφος. Ο ένας δυστυχώς ξέφυγε αλλά κατάφερα να πιάσω τον άλλον», είπε η Bastos, περιγράφοντας την εμπειρία της.

Η νεαρή ακινητοποίησε τον δράστη με μία επώδυνη λαβή επί 15 ολόκληρα λεπτά, σφίγγοντάς του το λαιμό με τα πόδια της, περιμένοντας να φτάσουν οι αρχές για να τον συλλάβουν. Στο βίντεο που τράβηξαν οι φίλοι της η ίδια φαίνεται να χαμογελάει με άνεση ενώ ο επίδοξος κλέφτης προσπαθεί μάταια να της ξεφύγει ζητώντας βοήθεια από τους περαστικούς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.