Ειδησεογραφικό site

Βενιζέλος: «O ΣΥΡΙΖΑ συγκρούεται με ένα φάντασμα»

50

Την αυριανή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του νομοσχεδίου για τον αιγιαλό σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνάντηση των φορέων της Ελιάς που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που στην ουσία δεν υπάρχει, αφού έχει αποσυρθεί μετά τις ενστάσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Έτσι ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκρούεται με ένα φάντασμα.

Επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας για την εθνική οργανωτική επιτροπή του είπε πως δεν θα συγκροτηθεί μόνο σε πολιτικά στελέχη, αλλά και από ανθρώπους από την ΤΟ, καθώς και από τον συνδικαλιστικό και επιστημονικό χώρο.

Παράλληλα με την εθνική οργανωτική επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει πρώτη φορά ως το τέλος Ιουλίου, θα συγκροτηθούν αντίστοιχες επιτροπές σε τοπικό επίπεδο. Επίσης ανέφερε πως στόχος είναι να πέσει το βάρος στην προσέγγιση του κόσμου μέσω διαδικτύου.

Κάλεσε τα υπόλοιπα στελέχη της Ελιάς να συμμετέχουν στην συνδιάσκεψη της 3ης Σεπτέμβρη. Επίσης πρότεινε να οργανωθεί εκδήλωση στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην οποία θα μετέχουν παραγωγικοί φορείς και η θεματολογία της θα είναι συγκεκριμένη.

Τέλος ανέφερε πως θα πρέπει να ξεκινήσει ο διάλογος με τη ΔΗΜΑΡ και ότι έχει δώσει εντολή στον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα να συνεννοηθεί σχετικά με τον γραμματέα της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.