Ειδησεογραφικό site

Βενιζέλος: Οι ελληνικές θέσεις είναι διαμορφωμένες – Υπάρχει σχέδιο απέναντι στην Τρόικα

25

Ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Άμυνας και οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης για την έξοδο από το μνημόνιο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο. Η συνάντηση κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες, ενώ στην αρχή παρευρέθηκε και ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Βενιζέλος σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους κληθείς να απαντήσει για το πότε θα σταλούν οι ελληνικές θέσεις στην Τρόικα, είπε πως αυτές είναι ήδη διαμορφωμένες και πως υπάρχει ένα σχέδιο βάση του οποίου η ελληνική κυβέρνηση πορεύεται.

Σε ό,τι αφορά στις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων και το νέο μισθολόγιο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ είναι ένα από τα δύο κυβερνητικά κόμματα και παντοτε λαμβάνεται υπ’ όψιν. Ερωτηθείας για το ασφαλιστικό ο κ. Βενιζέλος είπε πως δεν πρέπει να ξεχνάμε τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές και τόνισε πως έχουν γίνει πολλά.

Τέλος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε πως ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα ανακοινωθεί όταν πρέπει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.