Ειδησεογραφικό site

Βενιζέλος: Η τρίτη εντολή είναι καθοριστική για το μέλλον της χώρας

33

Τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ από την μεταπολίτευση έως και σήμερα υπερασπίστηκε από τη Χαλκίδα όπου μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ ταπεινώθηκε και τώρα ψάχνει τον τρίτο ρόλο.

«Δεν αρκούμαστε φυσικά στον τρίτο ρόλο, αλλά τα έφερε η μοίρα έτσι ώστε αυτή η τρίτη θέση, η τρίτη εντολή να είναι κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον του τόπου» είπε.​

Για την πολιτική αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών σχολίασε πως πρόκειται για μια τεχνητή πόλωση που δεν οδηγεί πουθενά.

«Ο κίνδυνος είναι να ζήσουμε αυτά που αποφύγαμε το 2009-2010», είπε και πρόσθεσε πως το ζήτημα δεν είναι η συμμετοχή ή η μη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση.

«Το πρόβλημά μας είναι να μη γίνει λάθος εθνικό … μεγαλύτερη σημασία έχει το ποιος είναι ο καταλύτης των εξελίξεων, ο εγγυητής, ο ρυθμιστής, όχι για να πάρει θέση στην Κυβέρνηση, αλλά για να προστατεύσει την κατεύθυνση της χώρας, την ολοκλήρωση της εθνικής στρατηγικής» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος και επεσήμανε πως για να γίνει αυτό απαιτείται μία Κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Επανέλαβε ότι η  ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι αυτή που στηρίζει την εθνική στρατηγική και κάλεσε τους πολίτες να καταστήσουν το κόμμα του οποίου ηγείται εγγυητή των εξελίξεων προκειμένου να έχει κατεύθυνση η χώρα, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.