Ειδησεογραφικό site

Βενιζέλος: Είμαστε σύμμαχοι κατά της φρίκης των τζιχαντιστών

42

Συλληπητήριο μήνυμα προς την οικογένεια του Γάλλου που αποκεφάλισαν οι τζιχαντιστές εξέδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο κ. Βενιζέλος εκφράζει την αλληλεγγύη του προς τον γαλλικό λαό και τονίζει πως η Ελλάδα είναι σύμμαχος στον αγώνα ενάντια της φρίκης των τζιχαντιστών
Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, σχετικά με την εκτέλεση του Γάλλου υπηκόου, Hervé Gourdel, από την εξτρεμιστική, τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση, Jund al-Khilifa, στην Αλγερία:
«Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο και εκφράζουμε τη βαθειά θλίψη και οργή μας για τη βάρβαρη και απάνθρωπη εκτέλεση του Γάλλου πολίτη, Hervé Gourdel, στην Αλγερία.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Hervé Gourdel, καθώς και την αλληλεγγύη μας στο φίλο γαλλικό λαό. Διαβεβαιώνουμε τη Γαλλική Κυβέρνηση ότι η Ελλάδα θα παραμείνει σταθερός σύμμαχος στο αγώνα κατά της τρομοκρατίας και ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό όσων υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη θρησκευτική ελευθερία, ενάντια στη φρίκη των φανατικών τζιχαντιστών».

Τα σχόλια είναι κλειστά.