Ειδησεογραφικό site

Βενιζέλος: Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει βεβαιότητα για εκλογή Προέδρου

54

«Σήμερα έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της συναίνεσης, της σύνεσης, της σταθερότητας», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της σημερινής δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

«Αγωνιζόμαστε πολύ καιρό για να πετύχουμε το αυτονόητο. Ο ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές. Θέλει να προστατεύσουμε τους κόπους του, τα επιτεύγματά του» επισήμανε ο κ. Βενιζέλος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει βεβαιότητα για εκλογή, αυξήθηκαν όμως οι πιθανότητες για να γίνει το σωστό» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στο σημερινό αποτέλεσμα των 168 θετικών ψήφων στο πρόσωπο του υποψηφίου Προέδρου Σταύρου Δήμα που πρέπει να συγκεντρώσει 180 θετικές ψήφους για να εκλεγεί ως διάδοχος του Κάρολου Παπούλια.

«Η πρωτοβουλία της συναίνεσης για την ευθύνη που έχει ο καθένας, είναι πάντα ανοιχτή», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

«Η θέση του Παπανδρέου είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος»

«Πήρα την πρωτοβουλία να μιλήσω με τον Γιώργο Παπανδρέου, βρεθήκαμε στη Βουλή, κάναμε μια συζήτηση, δική μου υποχρέωση είναι να διασφαλίσω την ενότητα του χώρου, η θέση του Παπανδρέου είναι στα ψηφοδέλτια του κινήματος, αλλά δεν έλαβα συγκεκριμένη απάντηση» απάντησε ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.