Ειδησεογραφικό site

Βενιζέλος για Τσίπρα: Ρηχή, απλοϊκή και βασισμένη σε ψέματα η επιχειρηματολογία του

32

Ότι λυπάται με την επιχειρηματολογία του πρωθυπουργού είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος το πρωί της Πέμπτης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν περίμενα ότι ο κ. Τσίπρας θα είχε μια επιχειρηματολογία τόσο ρηχή και απλοϊκή, βασισμένη σε ψέματα. Πραγματικά λυπήθηκα».Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  ακόμη τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ηττοπαθής το βράδυ της Τετάρτης στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε λίγο πριν τη δεύτερη προσφυγή στις κάλπες και τόνισε πως «Ο κ. Τσίπρας ψεύδεται, ο κυνισμός είναι απόλυτος. Τον είχα προειδοποιήσει για όλα αυτά στην κατ’ ιδίαν συζήτησή μας».

Όσον αφορά τη κυρία Κωνσταντοπούλου ο κ. Βενιζέλος αρκέστηκε να πει πως «την φόρτωσε στο πολίτευμα ο κ. Τσίπρας».

Στη συνέχεια μιλώντας για την κατάσταση της οικονομίας είπε: «περιμέναμε να έχουμε ανάπτυξη 7% και τώρα θα έχουμε ύφεση της τάξεως του 6%».

Και συμπλήρωσε: «Γιατί έπρεπε να μπούμε σε τρίτο μνημόνιο, γιατί έπρεπε να μπούμε σε capital controls;».

Τέλος μιλώντας για το τρίτο μνημόνιο δήλωσε: «Ο κ.Τσίπρας λέει ότι έφερε το καλύτερο μνημόνιο ως νεομνημονιακός κ ταυτοχρόνως λέει ότι δεν το θέλει ως κρυπτοαντιμνημονιακός» και συμπλήρωσε ακόμη «Τώρα ομολογούν ότι το πολύ πολύ να πετύχουν τη συμφωνία του 2012 για το χρέος, το «reprofiling» που λέει τώρα ο κ. Τσίπρας».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.