Ειδησεογραφικό site

Βγήκε από την εντατική ο Νίκος Αναστασιάδης

33

Σε κανονικό δωμάτιο στην καρδιοχειρουργική πτέρυγα, εκτός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Mt. Sinai της Νέας Υόρκης, βρίσκεται από χθες το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής  Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπως δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Κύπριος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ανέφερε ότι με βάση και ενημέρωση από τους γιατρούς του, αναμένεται ο ο κ. Αναστασιάδης έως τα Χριστούγεννα να επιστρέψει στην Κύπρο.

Σε άλλη ερώτηση για το ποιος θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 18 και 19 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες, ο Εκπρόσωπος είπε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ληφθούν αποφάσεις για το θέμα αυτό.

Χθες ο γιατρός Σάββας Καδής ο οποίος συνοδεύει τον κ.Αναστασιάδη στη Νέα Υόρκη είχε πει ότι  βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όλα βαίνουν καλώς, είναι ευδιάθετος και έχει μειωθεί η χορήγηση των παυσίπονων φαρμάκων που έπαιρνε με αποτέλεσμα να είναι ξύπνιος περισσότερες ώρες.

Είπε ακόμη ότι έχει περπατήσει με τη βοήθεια των νοσοκόμων του και τρέφεται κανονικά. Ο Κύπριος Πρόεδρος αναμένεται να μείνει στο νοσοκομείο για μερικές ακόμη μέρες και στη συνέχεια θα συνεχίσει την ανάρρωση σε ξενοδοχείο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.