Ειδησεογραφικό site

Βασάνισαν και σκότωσαν ηλικιωμένη στην Πέλλα!

47

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της κοινότητας Αρχάγγελος της Πέλλας η άγρια δολοφονία μιας 68χρονης γυναίκας, την οποία βρήκε νεκρή στο σπίτι της ο αδελφός της το απόγευμα της Πέμπτης όταν ανησύχησε που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Η άτυχη γυναίκα, που ζούσε μόνη, ήταν πεσμένη στο δάπεδο και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έφερε χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι και τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Το σπίτι ήταν αναστατωμένο, ενώ η μπαλκονόπορτα βρέθηκε παραβιασμένη και όλα δείχνουν ότι από αυτήν είχαν μπει οι δολοφόνοι που βασάνισαν την 68χρονη για να τους αποκαλύψει πού φύλαγε χρήματα.

Το όπλο του εγκλήματος δεν βρέθηκε, αλλά η έρευνα συνεχίζεται και γύρω από αυτό για το ενδεχόμενο οι δράστες να το πέταξαν έξω από το σπίτι. Κανείς από τους γείτονες δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη στην κατοικία της 68χρονης και ο ακριβής χρόνος θανάτου της θα προσδιοριστεί από τη νεκροτομή.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Έδεσσας διενεργούν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες και ελπίζουν να «μιλήσουν» τα δακτυλικά αποτυπώματα που πήραν οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας από τους χώρους του σπιτιού.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.