Ειδησεογραφικό site

Βαρύτατες οι κατηγορίες για τους χούλιγκανς που τραυμάτισαν βαριά τον φίλαθλο του Εθνικού

37

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Κρήτη για την σύλληψη ενός 32χρονου που φέρεται να είναι το δεύτερο άτομο που προκάλεσε τον σοβαρότατο τραυματισμό του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρόδοτο. Ο άτυχος φίλαθλος χτυπήθηκε βάναυσα με σιδερογροθιές και λοστούς, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου με πλήρη απώλεια συνειδήσεως και σε βαριά γενική κατάσταση, ενώ είχε εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο 46χρονος μεταφέρθηκε σε μονάδα της Αθήνας, όπου υπεβλήθη σε πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση στο 401 ΣΝ, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τη ζωή του.

Ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού που τραυματίστηκε σοβαρά

Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στην σύλληψη τριών ατόμων (22, 27 και 24 ετών) για τα επεισόδια, στα οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση. Στον 24χρονο ασκήθηκε και δίωξη για παράνομη οπλοφορία καθώς στην κατοχή του βρέθηκε με σιδηρογροθιά και σύμφωνα με τις μαρτυρίες είναι αυτός που χτύπησε τον Κατσούλη μαζί με τον 32χρονο που αναζητείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος και ο 22χρονος φέρονται να επιχείρησαν να κατεβάσουν το πανό με το έμβλημα της ομάδας του Εθνικού, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα μια ομάδα 15-20 οργανωμένων οπαδών του Ηροδότου, που βρίσκονταν ακριβώς απέναντι κινήθηκαν στη βόρεια κερκίδα και προκάλεσαν συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκαν οι δύο φίλαθλοι της ομάδας του Εθνικού. Οι δύο που κατέβασαν το πανό φέρονται να συμμετείχαν και στη συμπλοκή, αλλά ο 32χρονος και ο 24χρονος φέρονται να χτύπησαν τον 46χρονο. Οι τρεις κρατούνται και θα απολογηθούν στις 11.30, την ερχόμενη Τετάρτη, στην ανακρίτρια.

«Η κατάσταση του γιου μου είναι τραγική» ανέφερε ο πατέρας του 46χρονου, που βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

«Αυτό που μας συνέβη θα πρέπει να κινητοποιήσει τους πάντες και κάποιοι επιτέλους να βάλουν μυαλό. Πρέπει ν’ αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα», επεσήμανε σε δηλώσεις του, υπογραμμίζοντας ότι ο γιος του πήγε στο Ηράκλειο για να χαρεί το παιχνίδι.

«Ο γιος μου ήρθε στην Κρήτη και το Ηράκλειο για να παρακολουθήσει την ομάδα που αγαπάει και να χαρεί το παιχνίδι. Εμείς σαν οικογένεια έχουμε ιστορία με τον Εθνικό. Τόσο εγώ όσο και οι δύο γιοι μου υπήρξαμε αθλητές στην ομάδα ενώ έχουμε και διοικητική σχέση», ανέφερε σχετικά ο πατέρας του άτυχου άντρα.

Πηγή: protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.