Ειδησεογραφικό site

Βίντεο-Hilary Swank: Καλή ηθοποιός και καλή κόρη!

41

 

Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ, Hilary Swank αποκάλυψε ότι θα κάνει ένα βήμα πίσω στην καριέρα της γιατί θέλει να αφοσιωθεί στη φροντίδα του πατέρα της, που έκανε μεταμόσχευση πνεύμονα.

Η 40χρονη χολιγουντιανή σταρ, είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη που περνάει χρόνο με τον πατέρα της, Stephen Swank, που πρόσφατα υπεβλήθη στη δύσκολη επέμβαση. «Ο μπαμπάς μου μένει μαζί μου. Είμαι η μοναδική που τον φροντίζει αυτή τη στιγμή», δήλωσε η ηθοποιός.

Και συνέχισε λέγοντας: «Υπήρξαν προτάσεις για δουλειά αυτό το διάστημα, που απέρριψα και που είπα: «δεν μπορώ», γιατί πιστεύω ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η οικογένεια».

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν θα ήθελε να κάνει τίποτα άλλο από το να περνάει χρόνο με τον μπαμπά της, για όσο διάστημα χρειαστεί. «Αν δεν ήμουν εγώ αυτή που θα τον φρόντιζα τώρα, είμαι σίγουρη ότι πάντα θα κοιτούσα πίσω και θα ένιωθα τύψεις για το γεγονός ότι θα είχα χάσει την ευκαιρία να τον φροντίσω και να τον βοηθήσω», είπε η ηθοποιός.

Με αυτό τον τρόπο, τόνισε, αισθάνεται ότι αναπληρώνει τις περιόδους της ζωής της που έζησε μακριά από τον μπαμπά της. «Είμαστε τόσο κοντά. Η σχέση που έχουμε αναπτύξει αυτό το διάστημα, αναπληρώνει τις στιγμές που δεν ήμασταν έτσι. Είναι ένα είδος θεραπείας», δήλωσε η Swank.

Τα σχόλια είναι κλειστά.