Ειδησεογραφικό site

Candice Swanepoel: Εγκαταλείπει το μόντελινγκ;

53

Τις φήμες που θέλουν τα μοντέλα να υποβάλλονται σε εξαντλητικές και ακραίες δίαιτες επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς η Candice Swanepoel. Το τοπ μόντελ της Victoria’s Secret στη φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό Self αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα εγκαταλείψει το επαγγελματικό μόντελινγκ γιατί διαρκώς της ζητούν να χάνει βάρος.

 «Πρέπει να πω πώς η δουλειά του μοντέλου εκτός από δύσκολη είναι και πολύ απαιτητική. Πρέπει να δουλεύεις με το σώμα σου σε καθημερινή βάση και να κάνεις γυμναστική σαν να είσαι επαγγελματίας αθλητής. Εγώ προσωπικά γυμνάζομαι γιατί μου αρέσει».

Αυτό όμως που την ενοχλεί είναι ότι της ζητούν διαρκώς να χάνει κιλά: «Σκέφτομαι σύντομα να εγκαταλείψω το μόντελινγκ γιατί εκτός από τη μοναξιά που νιώθω πολλές φορές μου ζητούν διαρκώς να χάνω βάρος. Είμαι συνηθισμένη να ακούω συχνά κριτικές που λένε ότι είμαι πολύ αδύνατη. Αυτό είναι κάτι που με σοκάρει» και συνέχισε:

 «Το να δουλέψω στη Victoria’s Secret ήταν για μένα όνειρο ζωής. Οταν μου το ανακοίνωσε ο ατζέντης μου τρελάθηκα από τη χαρά μου. Είμαι αθλητικός τύπος και πριν από κάθε μεγάλη επίδειξη μόδας προπονούμαι σκληρά σαν να ήμουν αθλήτρια γιατί θέλω πάντα να νιώθω δυνατή. Βέβαια πρέπει να πω έχω κουραστεί γιατί εργάζομαι 12 ώρες την ημέρα, σε καθημερινή βάση και αλλάζω αεροπλάνο κάθε δύο μέρες. Ε, όλο αυτό είναι εξαντλητικό».

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.