Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Φόρεσε ψηλοτάκουνα αλλά το μετάνιωσε…

35

Σε μία προσπάθεια να κατανοήσει γιατί οι γυναίκες παραπονιούνται συνέχεια όταν φοράνε ψηλοτάκουνα παπούτσια, ο Brandon Cohen, ανταποκριτής του BroBible, αποφάσισε να φορέσει πέδιλα με τακούνι στιλέτο για μία ολόκληρη μέρα στη δουλειά.

Ο νεαρός θα κατέγραφε μάλιστα την εμπειρία του σε βίντεο, προκειμένου να αποδείξει μια για πάντα ότι οι γυναίκες «κλαίγονται» χωρίς λόγο, αφού αυτά τα παπούτσια δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα αντρικά.

Ωστόσο, το σχέδιό του ναυάγησε αφού, όπως ομολόγησε και ο ίδιος, με το που άλλαξε τα βολικά του παπούτσια με τα πέδιλα και έκανε τα πρώτα βήματα, ο πόνος που βίωσε ήταν βασανιστικός.

«Θεέ μου, πονάω ήδη απίστευτα. Είναι αδιανόητο», ακούγεται να λέει στο βίντεο που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα στο κανάλι του BroBible στο YouTube, το οποίο καταγράφει τις διαφορετικές φάσεις της εμπειρίας του.

Μετά από 12 ώρες γεμάτες επικριτικά βλέμματα και βασανιστικό πόνο, ο Cohen εγκαταλείπει τελικά την προσπάθεια πετώντας μακριά τα παπούτσια και γυρνώντας σπίτι του για να πάρει παυσίπονα.

«Τώρα καταλαβαίνω απόλυτα τις γυναίκες που μερικές φορές φέρονται σαν στρίγγλες μετά από πολύωρη ορθοστασία με τακούνια. Κι εμένα μου έρχεται να σκοτώσω άνθρωπο αυτή τη στιγμή», είπε ο δημοσιογράφος που σίγουρα έχει αναθεωρήσει πολλές από τις απόψεις του για το «αδύναμο φύλλο».

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.