Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Το προεκλογικό τραγούδι του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.

77

 

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας και η Τζέφη Ζαχαροπούλου οι εμπνευστές του προεκλογικού σποτ του κόμματος ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ.

Ο  επικεφαλής του κινήματος, Κωνσταντίνος Παπανικόλας, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ειρηνικοί πολεμιστές και θέλουμε τον κόσμο μαζί μας να ξεκινήσουμε μια επανάσταση απελευθέρωσης, του εαυτού μας, των παιδιών μας, της Ελλάδας και όλου του κόσμου από την άγνοια και την τεχνητή δυστυχία. Ο άνθρωπος γεννιέται για να ζει υγιής και ευτυχισμένος».

Ακόμη αποκάλυψε πως τα λόγια του προεκλογικού τραγουδιού είναι δικά του βγαλμένα μέσα από την ψυχή του ενώ η Τζέφη Ζαχαροπούλου που τραγουδά το κομμάτι είπε πως ο ρυθμός που θυμίζει εμβατήριο της ζητήθηκε επίσης από τον επικεφαλής του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ.

Γιατί χρησιμοποίησαν την φιγούρα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο προεκλογικό σποτ; Τι μήνυμα θέλουν να περάσουν;

O Κωνσταντίνος Παπανικόλας εξηγεί: «Θέλουμε να περάσουμε τα μηνύματα του Κολοκοτρώνη: ξεκινάμε την επανάσταση χωρίς χρήματα».

Τέλος ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας εξηγεί γιατί στις επερχόμενες εθνικές εκλογές πρέπει οι πολίτες να στηρίξουν το κόμμα του: «Εμείς προσφέρουμε τις εθνοσωτήριες αλλαγές που θα μας οδηγήσουν στην απελευθέρωση από τα χρέη, τη φτώχεια, τη δυστυχία. Ποιες είναι αυτές οι αλλαγές; Eίναι τρεις πυλώνες, όπως λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ας πούμε κολώνες για να διαφέρουμε. Η πρώτη είναι η δημοκρατία στην πράξη, δεύτερον είναι η ανιδιοτέλεια και τρίτον η οικολογία και πάνω σε αυτά έχουμε τρεις, τέσσερις περιπτώσεις να πούμε που κανένας δεν τα λέει ή τα λέει προεκλογικά και όταν έρχεται στην εξουσία δεν τα εφαρμόζει. Όταν λέμε δημοκρατία στην πράξη ευνοούμε να γίνει διαχωρισμός των ανωτάτων εξουσιών….».

Τα σχόλια είναι κλειστά.